Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با دهه مبارک فجر، از ۸۳۰ دانش‌آموز برگزیده مسابقات علمی، قرآنی، ورزشی، هنری مدارس امام رضا(ع) در هشتمین مراسم «ستارگان سپهر هشتم» تقدیر شد. ۱۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۸ استانها خراسان رضوی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، به‌نقل از آستان‌نیوز، محمدتقی فخریان انقلاب اسلامی را ثمره مجاهدت‌ها و از خودگذشتگی ملت بزرگ ایران و تلاش‌های تاثیرگذار بنیانگذار جمهوری اسلامی دانست و اظهار داشت: این انقلاب با سختی بدست آمده و تمامی مسئولان و مردم موظف هستند تا در حفظ دستاوردهای این انقلاب تلاش کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل بنیاد فرهنگی رضوی با بیان اینکه این نهضت مقدس با همه نهضت‌های گذشته تفاوت آشکاری دارد افزود: انقلاب اسلامی وابسته به حزب و گروه خاصی نبود بلکه انقلابی مردمی بود که دلیل ماندگاری و استمرار آن نشات گرفته از حمایت‌های ملت ایران است.

وی تصریح کرد: با گذشت 39 سال از پیروزی انقلاب اسلامی، ترویج و تبیین آرمان‌های انقلاب و مطالبه‌گری ضرورت بیشتری دارد و لازم است نهادهای فرهنگی و مسئولان دولتی بیش از گذشته تلاش کنند و این اقدامات تاریخی بزرگ انقلاب و ارزش‌های انقلاب را برای نسل جوان زنده نگه دارند.

فخریان با اشاره به اینکه در سال‌های پس از انقلاب اسلامی، ریزش‌ها و رویش‌های فراوانی داشته‌ایم گفت: این ریزش و رویش، در همه مراحل تاریخی انقلاب اسلامی وجود داشته اما به جرات می‌توان گفت رویش‌هاى ما بیش از ریزش‌ها بوده و موفقیت‌های علمی و جایگاه علمی ما در دنیا نمونه‌ای از این رویش‌هاست که خوشبختانه دانش‌آموزان مدارس امام رضا(ع) با پشتکار فراوان توانستند گام‌های موفقی را بردارند.

مدیرعامل بنیاد فرهنگی رضوی پایبندی به مبانی و ارزش‌های اساسی اسلام و انقلاب، هدف‌گیری آرمان‌های انقلاب، پایبندی به استقلال، حساسیت در برابر دشمن و دشمن شناسی و عدم تبعیت از آن و تقوای دینی و سیاسی را شاخص‌های مهم و اساسی انقلابی‌گری عنوان کرد و افزود: این شاخصه‌ها نقش تاثیرگذاری در ماندگاری انقلاب دارند و به برکت پایبندی به این اصول انقلاب ما پیروز شد و محفوظ ماند.

وی تصریح کرد: مقام معظم رهبری همواره در تمامی موارد تاکید فراوانی بر دشمن شناسی داشتند و ایستادگی در برابر تهاجمات فرهنگی را جهاد اکبر می‌دانند.

فخریان با اشاره به افتخارات دانش‌آموزان در عرصه‌های علمی، قرآنی، ورزشی و هنری اذعان کرد: فرزندان انقلابی مدارس امام رضا(ع) در طول سال تحصیلی گذشته موفقیت‌های ارزشمندی کسب کردند؛ کسب 299 رتبه کشوری و استانی توسط دانش آموزان دختر و 233 رتبه استانی و کشوری توسط دانش آموزان پسر گواه این مطلب است.

مدیرعامل بنیاد فرهنگی رضوی اضافه کرد: سال گذشته دانش‌آموزان مدارس امام رضا(ع) توانستند 500 رتبه را در مسابقات و جشنواره‌های مختلف همچون جابربن حیان و خوارزمی کسب کنند که امسال این تعداد، رشد چشمگیری داشته و به 830 رتبه استانی و کشوری رسیده است.

انتهای پیام/ ز
 

R41347/P41362/S6,1188/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۷۴۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایر/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت

سرپرست آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: مجوز برگزاری امتحان نهایی متوسطه در سه آموزشگاه استان اخذ شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، علی رحیم امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: ۴ درصد جمعیت دانش‌آموزان کهگیلویه و بویراحمد یعنی ۳۷۱۱ دانش‌آموز را، دانش‌آموزان عشایری تشکیل می‌دهند.

وی افزود: مناطق عشایری گچساران، زیلایی، پشت کوه جلیل و عشایر استان‌های بوشهر، فارس، چهارمحال‌وبختیاری و اصفهان زیر پوشش مدارس عشایری استان کهگیلویه و بویراحمد قرار دارند.

رئیس آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: بیش از ۵۳۰ نفر نیروی آموزشی و اداری کار آموزش ۳۷۱۱ دانش‌آموز عشایر را در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ برعهده دارند.

وی تصریح کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته امتحانات نهایی پایه متوسطه سال جاری برای نخستین‌بار در مدارس عشایری دخترانه سرآبتاوه، شهید اندرخورپوله و سیدالشهدای چهارتخته برگزار می‌شود.

رحیمی خاطرنشان کرد: پیش از این امتحانات پایان سال تحصیلی مقطع متوسطه در مدارس امام «محمد باقر موشمی، امام هادی برد پهن، نخبگان گنجه‌ای و امام علی پهون» برگزار می‌شد.

وی افزود: دانش‌آموزان پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم کهگیلویه و بویراحمد در صورت اخذ نشدن این مجوز باید کیلومترها راه سخت‌گذر را با خودرو یا موتور سیکلت برای شرکت در این آزمون می‌پیمودند.

رئیس آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۱۲۰ دانش‌آموز در چهار حوزه امتحانی مذکور، افزون بر خطرات جاده‌ای هزینه‌های زیادی را برای طی مسیرهای سخت گذر می‌پرداختند.

وی تصریح کرد: آزمون نهایی پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم برای دانش‌آموزان استان در هفت حوزه برگزار می‌شود.

رحیمی خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان مقطع ابتدایی عشایر به‌صورت ثابت، نیمه‌ثابت و سیار زیر پوشش آموزش‌های تحصیلی این اداره کل قرار گرفته‌اند.

کد خبر 750721

دیگر خبرها

  • خسروپناه: دستاوردهای دانش‌آموزان سمپادی تمدن نوین اسلامی را محقق کرده است
  • نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است
  • واژه ای به نام سمپاد به گوشتان خورده است ..
  • قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته
  • کسب مجوز برگزاری امتحانات در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایر/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی